Teukka Juomaoja

Mulla pani eilen ollen oikein jaakobin paini viinan kanssa meinaten. Mää hortoilin yksikseni puiston nurmikolla. Ja mun pani tehren mieleni viinaa niin saakelisti. Kyllä mä vielä aamuun panisin jaksajen. 

Mää panin rahalla heittäjen meenkö mää handelin auettua ostaan niinku muutaman kannun niinku Juhannukseks.

Peukalolla mää panin nipsaten kahden ekun ilmaan. Ja se kun niin pyoriskeli ilmassa ja putos sitten nurmikolle. Mää tietenkin orottelin myönteistä tulosta. Mutta ei se sitä pannu näyttäjen, eli handelia. Mutta toivoa vielä oli. Se oli hiukan klappeellaan nurmikossa. Mää panin maaten ja ajattelin että samamahan se on mistä rahhaa oikein panee katellen. Ylhäältä vai alhaalta. Ja hyvin näky myänteinen tulos. Sitten pää panin puhaltaen sitä rahhaa. Ja katos perkule se pani kääntyjen.

Sitten mää rupesin aatteeleen ettei tää oo onnetarta kohtaan niinku ollenkaan reilua. Siis raitis Jussi.

Pani kyllä ottajen rajusti päähän, ei tää elämä muutenkaan mittään auringonpaistetta ole nääs. Napoleonkin on sanonut, että mitä Hän tekkee hyväläkään kenraalilla jos tällä ei onnea.

Luonto oli sitten kaunis ja linnut pani laulajen. Koska on ollut sateinen kesä niin luonto on uutta tulevaisuuden toivoa antavaa puhlasta vihreää.

Kalehdin räksää joka silloin tällöin nappasi kastemalon maasta. Vai ootteko pannen joskus pannu nählen juoppoa räkättirastasta.

Tai sitten se pannee olen niin ettei sillä oo rahhaa.